aReMaRt's Fotopages

By: are mart

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Sep-2008 10:34 Email | Share | | Bookmark
BuKa PoSe pLuS BeSdAy AkU @ CaSaURiNa hoTeL IpoH

 
 
 


Thursday, 31-Jul-2008 01:52 Email | Share | | Bookmark
Anakku masuk hospital..??!

Ameera jek..? malas tul diorang nak tulis name penuh
name tag
 
View all 16 photos...
IPOH - [25-07-08], Puteri sulung ku , Ameera Nurkhalishah telah dimasukkan ke dalam wad 6A, Hospital Raja Permaisuri Bainun, Ipoh... akibat muntah2 dan batuk yang teruk....pada Jumaat petang, 25 Julai, ni sumer gara2 virus yang tersebar luas oleh aku yang batuk tak baik2 sejak seminggu yang lalu.... setelah 2 malam berada di hospital di bawah pemerhatian doktor, akhirnya selamat keluar pada ahad 27 Julai.... Alhamdulillah....


Thursday, 31-Jul-2008 00:51 Email | Share | | Bookmark
Majlis Aqiqah Khalishah

 
 
 
View all 30 photos...
Bangi - Majlis aqiqah anak aku selamat dijalankan pada hari Ahad, 20-7-08 yang lalu... majlis tu dah macam majlis kawen yang kecik la... ramai gak le tetamu yang datang.... penuh gak le rumah tu... majlis bermula pada pukul 11.30 pagi, bermula dengan majlis berzanji... dan berakhir dengan majlis makan ler.... sekor kambing telah ditumbangkan untuk hidangan dan tatapan para hadirin.....


Sunday, 15-Jun-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark
Kelahiran puteri sulung aku...

Baru lahir ni... kat bawah Radiant warmer
Mase kat wad 1st Mat, bilik 10.4
Uwakkkkkk... melalak yang hebat
View all 30 photos...
Pada tanggal 5 Jun 2008, tepat jam pukul 1.05 pagi... lahirlah seorang puteri sulung kami yang sudah lama dinanti²kan kemunculannya di atas muka bumi tuhan ini dengan berat 3.75kg..... lama jugak la menantikan saat manis ni... sampai berjam² lamanya aku tunggu kat labour room Hospital Ipoh tu.... dari pagi sehingga ke tengah malam.... huh... lamenya.... ape² pun... sebagai seorang ABAH... mengharapkan anak aku akan membesar dengan sihat.... menjadi manusia yang berguna, beramal, beriman dan bertaqwa kepada Allah.... InsyaAllah... amin.... puteri kami ini diberikan nama AMEERA NURKHALISHAH.....bermaksud puteri cahaya yang murni......


Tuesday, 24-Jul-2007 04:20 Email | Share | | Bookmark
CAHTMA Futsal FC @ SaMbA FuTsAL

Pemain Fresenius, W.M.Rusdi (baju merah) sedang beraksi
Aksi hebat dari Zamri dan budak Kilat FC, saper baju merah tu?
James... best striker CAHTMA Futsal FC
View all 27 photos...
Selepas tension belajar... calon² CAHTMA melepaskan 'tension' di gelanggang Samba Futsal kat PJ... dan berjaya membelasah geng² Healthtronics HQ yang terpaksa mengimport pemain dari Fresenius dan Kilat FC... ,


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net